Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fobian excu Budapestiin!

syyskuu 23 - syyskuu 27

Tapahtuma navigointi

Fobia suuntaa excullaan syksyllä Budapestiin! JEE! Valitsimme Budapestin, koska se on halpa ja eksoottinen kohde, ja kuten Turussa, myös Budapestin läpi virtaa joki. Se on siis fobialaisille tutunoloinen ja turvallinen matkakohde!

Excun ajankohta on 23.-27.9.2018 (sunnuntai-illasta torstai-iltaan). Kohteeseen lennetään suorilla lennoilla, lentoaika noin 2h. Majoitumme hostellissa, 8-10 hengen huoneissa, joissa on vain fobsuja. Hostelli valitaan hinta-laatusuhteen perusteella.

Matkan sisältö muotoutuu exculle lähtijöiden preferenssien mukaan. Aikataulu on muuten vapaa, mutta pohdimme muutamaa yhteistä vierailukohdetta, esimerkiksi Budapestin yliopiston psykologian laitosta, Kognitiivisen neurotieteen instituuttia sekä kylpylöitä. Budapestissa on lisäksi paljon halpaa ruokaa sekä edullista tekemistä, esimerkiksi konsertteja ja escape roomeja. Excu on siis hyvin vapaamuotoinen, mutta ideana on kuitenkin hengailla yhdessä.

Matkan hinta tulee olemaan noin 170€ sisältäen lennot ja majoituksen sekä yliopistovierailun, muutaman kympin heitot ovat mahdollisia. Matkasta maksetaan 150€ pian ilmoittautumisen jälkeen, loppuosa myöhemmin keväällä, kun kokonaishinta tarkentuu. Mikäli sinulla on maksun kanssa ongelmia, ota yhteys matkanjohtajiin Teaan tai Wilmaan.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 19.3. klo 12:00. Ole siis tarkkana, sillä 25 nopeinta fobsukkaa pääsevät matkalle mukaan! Ilmoittautumislomakkeen täyttämällä sitoudut maksamaan Fobian excun kokonaishinnan (noin 170€). Ilmoittautumislomake on auki ke 21.3. klo 20:00 asti, jonka jälkeen peruutukset eivät ole enää mahdollisia. Lähetämme tiedon exculle päässeille mahdollisimman pian excun täytyttyä.

Linkki ilmoittautumiseen: https://goo.gl/forms/bwMTWmizSuGSmZiM2

SIIS:
MITÄ? Fobian excu Budapestiin!
MILLOIN? 23.-27.9.2018
MITÄ MAKSAA? Noin 170€, hinta tarkentuu vielä.
MIX? Koska excu fobsujen kanssa best!

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
syyskuu 23
Loppuu:
syyskuu 27

Comments are closed.