Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fobian Open Stage

huhtikuu 23 @ 19:00 - 22:00

Tapahtuma navigointi

Taas on se aika vuodesta, kun alkaa valmistautuminen johonkin tenttejäkin tärkeämpään: Fobian Open Stageen! Open Stagella sinulla on mahdollisuus tuoda lahjakkuutesi lavalle muiden fobsujen ihailtavaksi. Tule lausumaan runoja, esiinny bändisi kanssa tai tee jotain mitä muut eivät osaa odottaa! Fysiikka asettaa joitain rajoituksia, koska pienehkön esiintymistilan vuoksi kovin sporttisille esityksille ei ole valitettavasti tilaa. Rumpujen tilalla käytetään cajonia.

 

Nyt on kuukausi aikaa virittyä esiintymiskuntoon! Ilmoita itsesi/porukkasi viimeistään ma 26.3. minulle sähköpostilla. Kerro mitä aiot esittää ja mahdollisen kokoonpanon nimen tai taiteilijanimesi.

Iltaan tarvittavat laitteet on kerättävä talkoovoimin fobialaisilta. Jotta tapahtuma saadaan järjestettyä, pyytäisin ottamaan yhteyttä, jos pystyt lainaamaan jotain näistä: cajon, bassovahvistin, mikseri+pa-vahvistin ja mikrofoni.

 

Open Stage pidetään Kasvisravintola Keitaassa ma 23.4. klo 19.00. Tila saattaa täyttyä illan aikana, joten tule ajoissa paikalle. Tapahtuma on ilmainen, mutta paikalla kerätään vapaaehtoinen pääsymaksu, jolla katetaan illan kuluja. Toivottavasti saan monia sähköposteja innokkailta esiintyjiltä ?

 

Ilmoittautumisia odotellen,

kulttuurivastaavanne Sasu

 

MITÄ: Fobian Open Stage

MISSÄ: Kasvisravintola Keidas, Uudenmaankatu 3

MILLOIN: maanantaina 23.4. klo 19.00

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 23
Aika:
19:00 - 22:00

Tapahtumapaikka

Kasvisravintola Keidas
Uudenmaankatu 3
Turku,

Comments are closed.